·  TEL. 933 312 088 · EMAIL a8013071@xtec.cat
 · 

Serveis


3 Fotos

Servei de Menjador


Benvinguts al nostre servei de menjador escolar, un espai on la nutrició i el benestar dels nostres alumnes són la nostra prioritat principal. Amb una combinació de plats saludables, un ambient acollidor i un equip dedicat, el nostre menjador ofereix una experiència gastronòmica equilibrada i agradable.

La nostra missió és proporcionar menjars nutritius que no només satisfacin les necessitats dietètiques dels nostres alumnes, sinó que també fomentin hàbits alimentaris saludables a llarg termini. El nostre menú està dissenyat per Eurest, que és l'empresa que ens proporciona la matèria prima i el personal de cuina.

La nostra prioritat és garantir una varietat d'aliments que cobreixin les necessitats nutricionals dels infants i adolescents en creixement, incloent-hi opcions i respectant les creences religioses diverses dels alumnes de la nostra escola, a més de fer adaptacions per a al·lèrgies alimentàries, així com adaptant el menjar segons les necessitats dels alumnes.

A més de l'alimentació, ens prenem molt seriosament la seguretat i la higiene. El nostre personal està degudament format per la manipulació d'aliments i segueix estrictes protocols de neteja per assegurar cada àpat es prepari en un entorn segur i sanitari.

El nostre menjador també és un espai social on els estudiants poden gaudir de la companyia dels seus companys mentre gaudeixen d'un bon àpat. Creiem en la importància de fomentar la convivència i les relacions positives entre els alumnes i el nostre menjador ofereix l'oportunitat perfecta per això.

En resum, el nostre servei de menjador escolar no només proporciona aliments saludables, sinó que també crea un entorn càlid i inclusiu on els alumnes poden gaudir de l'alimentació i de la companyia dels seus amics. Estem compromesos a promoure la salut i el benestar dels nostres alumnes, i esperem que gaudeixi de cada àpat amb nosaltres.